Пн. - Пт. 9:00 - 20:00
Сб. - Нд. Вихідний

Ваш кошик порожній!

heading_title
Популярні товари
Як приготувати чорну ікру осетра СМАЧНО та ШВИДКО

Як приготувати чорну ікру осетра СМАЧНО та ШВИДКО

2022-04-03 19:22:53   0   626

У споживчий кошик українців перед святами часто потрапляє банку чорної ікри, ціна якої не найнижча. Люди пояснюють це просто: є бажання побалувати себе смачним і водночас корисним делікатесом. У багатьох цей продукт пов'язаний із уявленням про розкішне життя. Старше покоління ностальгує часом тотального дефіциту, коли дістати заповітну баночку перед Новим роком (разом з кавою, шпротами та копченою ковбасою) було найзаповітнішою мрією

У результаті чорна ікра (банку) виявляється на домашній кухні. І тут перед господинями постає питання, що з неї приготувати. Чим сьогодні можна здивувати розпещених гостей?

Традиційні бутерброди та канапе з вершковим маслом та зеленню не вимагатимуть спеціальних навичок та знань. Достатньо правильно підібрати сорт хліба (в ідеалі багет, батон, тостерний), а також взяти смачну олію з жирністю 83%, а не дешевий спред. Тонкі скибочки хліба мажуть олією, поверх ложкою викладається ikra Lemberg. Готові бутерброди або канапе подають на великій тарелі, виклавши на листя свіжого салату, рясно прикрасивши зеленню, часточками лимона та огірка.

Гідна альтернатива бутербродам ― тарталетки, наповнені темними личинками, що переливаються.

А де ще знадобиться банк чорної ікри, вартість якої вписується в будь-який сімейний бюджет? Ось кілька цікавих рецептів.

Просто та швидко: запечена картопля зі сметаною та ікрою

На 1 кг свіжої картоплі (клубні середнього розміру) беруть:

  • 1,5 склянки сметани жирністю 20%;
  • 60 г Lemberg caviar ікри;
  • 3 столові ложки оливкової олії.

Картопля ретельно миють, очищають від шкірки, нарізають навскіс скибочками товщиною 0,5-1,0 см. Духовку попередньо нагрівають до 200 градусів. Деко змащують маслом, викладають картопляні скибочки і ставлять у духовку на півгодини. Готова картопля має бути м'якою, з тонкою скоринкою. Поверх нього викладають сметану та ікру, прикрашають гілочками розмарину, що надає страві тонкого аромату. Страву подають теплою.

Класика жанру: млинці з чорною ікрою

Чи знаєте ви, як добре поєднуються традиційні млинці та Lemberg gorbuscha kaviar, ціна якої доступна? А гречані млинці із чорною ікрою? Вийде чудова закуска під горілку!

Млинце тісто готують так:

7 гр сухих дріжджів та щіпку цукру змішують у глибокій мисці. До них додають 250 мл нагрітого молока будь-якої жирності, ретельно розмішуючи. В окрему тару просівають 100 г гречаної та 60 г пшеничного борошна. Потім борошно з'єднують із молочною сумішшю, вводячи туди 2-3 жовтки. Тісто залишають у теплому місці на 40-45 хв, щоб підійшло. Потім розтоплюють 20 г вершкового масла та додають до тесту для покращення смаку.

Білки збивають міксером у міцну піну і невеликими порціями з'єднують із тестом. Потім нагрівають сковороду, змащують олією і смажать млинці.

Готові млинці викладають на блюдо. Для прикраси рекомендуємо купити ікру Lemberg Київ, копченого лосося та свіжу зелень.

Сполучуваність ікорного продукту та алкогольних напоїв

Напої, що подаються до святкового столу, повинні доповнювати та розкривати смак страв. До чорної ікри ідеально підходять шампанське та якісна горілка. Обидва напої слід охолодити.

Кисловато-солодкий смак шампанського у поєднанні з ніжними, помірно солоними икринками перенесуть Вас у світ розкоші. Відчуйте себе серед сильних цього світу, насолоджуючись дивовижними гастрономічними поєднаннями!

Горілка відноситься до міцних напоїв, тому вимагає відповідної закуски:

  • соковитою та достатньо солоною, щоб зняти залишкове печіння в роті;
  • помірно жирною та ситною, щоб не сп'яніти після першої чарки.

Чорна ікра Lemberg Київ повністю відповідає цим вимогам, тому стане ідеальною закускою з приємним післясмаком.

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!