Натуральна червона ікра лососева кети (кетова)
Виробник: Lemberg
Країна: Німеччина.
Консистенція та зовнішній вигляд: цілісні (відсутність зерен, що лопнули), однакового за кольором і розміром ікринки одного виду риби, ніжні, при натисканні лопаються і утворюють сік. Зерна розсипчасті та легко відокремлюються один від одного.
Смак: приємний аромат із щільною маслянистою оболонкою ніжний і вишуканий, характерний ікрі даного виду риби (без сторонніх присмаків, різкого рибного запаху та гіркуватості), вважається найбільш якісною та смачною з усіх видів лососевої ікри.
Щільність зерна: середньої щільності (трохи щільніша ніж у горбуші).
Розмір зерна: близько 6-8 мм.
Колір зерна:від бурштинового кольору до помаранчевого
Сіль: 3,2%.
Упаковка: жерсть банку з пластиковою кришкою, завдяки якій зручно зберігати ікру після її відкриття.
Кошерна ікра – підтверджено знаком на банку.
Склад: ікра горбуші, сіль, Е200.
Термін зберігання: 6 місяців.
Температура зберігання: від 0°С до +4°С
Харчова та енергетична цінність ікри кетової: в 100 г продукту.
- білок: 31,5 г;
- жир: 13,2 г;
- вуглеводів: 1 г;
- вітаміни: А - 0,45 мг; В1 - 0,55 мг; В2 - 0,42 мг; РР - 1,5 мг; С - 2,4 мг
- калорійність: 249 ккал.
Ікра Лемберг кета має яскраво-жовтогарячі зернятка з приємним відливом, які красиво переливаються на світлі. Ікринки мають правильну круглу форму, які діаметр становить 5-7 міліметрів. Привабливий запах, м'який смак повністю виправдовують прізвисько, яке закріпилося за ікрою – царська. Приблизно на третину продукт складається з білків, які швидко і легко засвоюються організмом. Крім цього вона багата вітамінами, жирними кислотами та фолієвою кислотою. Можна відзначити ще й високий відсоток фосфору та заліза.
Чому варто купити ікру у нас
Лососеву ікру купити у Lemberg можна через наступні переваги:
- ми пропонуємо лише якісні та сертифіковані продукти;
- у нас можна придбати за привабливою ціною ікру кетову;
- швидко обробляємо та надсилаємо замовлення, тому у свіжості продуктів можете не сумніватися.
Незважаючи на те, що ікра кети неймовірно корисна, не варто перевищувати норму більше пари ложечок продукту на день. Поєднуйте її з будь-якими морськими продуктами, а також подавайте у вигляді закуски. Можете прикрашати ікрою страви, вони лише набудуть нового незабутнього смаку від цього.