Сьогодні море та сонце для багатьох не доступні через коронавірус та заповнити організм вітамінами та цінними речовинами, які надають бадьорість. На допомогу прийде ікра морського їжака - яка заповнить не достаток та захистить від хвороб та вірусів.
Такий продукт не лише добре виводить радіацію, а й формує захисний бар'єр імунітету. І дає Вам сильне здоров'я, покращує роботу мозку, надає молодість та наповнює радістю
Один із найкорисніших морепродуктів на сьогоднішній день.
Привезено з Японії, де його ловлять ближче до берега. Японці дуже цінують ікру морського їжака та вживають у щоденному раціоні.
Окрім цього, ікра морського їжака дуже смачна. Її можна їсти як окрему страву або приготувати салат.
Вживають ікру морського їжака свіжу або заморожену.
Ми пропонуємо Вам свіжо-морожену ікру їжака у пластиковому заводському контейнері.
Продукт | |
Сорт | 1 гатунок |
Стан | Шокова заморозка |
Термін зберігання | 10 днів |
Термін придатності | 15 міс |
Тип продукту | Морський їжак |
Вид продукту | Ікра |
Консервант | Без консервантів |
Вага | 100 г |
Кошерний продукт | |
Нерест | 2022 |
Посол | Помірний |
Виробник | |
Країна видобутку | Японія |
Країна виробництва | Японія |
Сировина | Морський їжак |
Вилов | дикий |
Місце вилову | Адріатичне море |
Риба | |
Упаковка | |
Тип упаковки | вакуум |
Матеріал упаковки | пластик |
Вид упаковки | пластикова банка |