Неповторний смак та висока якість осетрової ікри чорної - подарує весь букет забійної та дикої риби осетра. Вирощена в дикому середовищі в морі риба старше 15 років має світло-сіре зерно та ніжний аромат якісного делікатесу. Ленський осетр ікра порід осетрових риб має найстандартніше зерно, але саме цей стандарт ікринки розміром до 2.5мм зібрала в собі таке багатство смаку та корисних властивостей, що навіть обганяє ікру білуги. Та ні хто не сперечається, що ікра білуги виглядає набагато багатшою і красивішою. Її ікринки мають більше відтінків як смаку, і виду. Але й ціна значно різна. Ікра ленського осетра коштує втричі, а то й у чотири рази дешевше за білугу і вдвічі дешевшу за севрюгу. Експериментуйте з масками для обличчя! Саме ікра осетра-ідеально підходить, для приготування крем - маска для обличчя. Вона живить всю шкіру, проникає у кожну пору, очищаючи її і розгладжуючи Вашу шкіру обличчя, роблячи її шовковистою на дотик і молодшою на зовнішній вигляд.
ЗОВНІШНИЙ ВИГЛЯД НАКЛЕЙКИ ТА БАНКИ МОЖЕ ВІДМІНЮВАТИСЯ, ЦЕ НЕ ВПЛИВЕТЬ НА ЯКІСТЬ НАЙІКРИ
Чорна ікра порід осетрових.
Сертифікований продукт в Україні.
Сировина для виробництва: осетрова риба ленський осетр, морський дикий вилов.
Зовнішній вигляд: має особливу, надзвичайно шовковисту текстуру, а її оболонка може бути настільки ніжною, що готова розчинитися в роті при найменшому дотику, ніжні пружні ікринки ідеальної стадії зрілості.
Консистенція: особливою відмінністю цього сорту чорної ікри є те, що для її приготування використовується ікра тільки від риби старше 15 років. У банку фасується ікра тільки від однієї риби, пружні ікринки, зі злегка вологою або сухою поверхнею, відокремлюються одна від іншої.
Колір зерна: від темно-сірого до чорного.
Розмір зерна: середній та великий (1.5 - 2.5 мм).
Спосіб отримання ікри: забійна.
Виготовлено: зі свіжої сировини в місці вилову.
Не заморожувалася
Смак: має вишуканий, дуже насичений, чистий, свіжий смак з найлегшою гіркуватістю та легким післясмаком вершків і горіха.
Посол: мінімальна кількість солі (стандарт malosol від 3 до 3,8 % солі).
Термін зберігання: до 9 місяців.
Температура зберігання: від -2°С до -4°С.
Продукт | |
Сорт | 1 гатунок |
Стан | Охолоджене |
Термін зберігання | 10 днів |
Термін придатності | 9 міс |
Тип продукту | Часткова ікра |
Вид продукту | Ікра |
Консервант | Без консервантів |
Вага | 250 г |
Кошерний продукт | |
Нерест | 2022 |
Посол | Помірний |
Виробник | |
Країна видобутку | |
Країна виробництва | |
Сировина | Ікра осетрова Ленський осетр |
Вилов | дикий |
Місце вилову | море |
Риба | Ленський осетр |
Упаковка | |
Тип упаковки | вакуум |
Матеріал упаковки | скло |
Вид упаковки | скло банка |