Натуральна ікра дикого вилову осетрова чорна вибійна фасування скло та метал банки 50г, 100г, 200г, 270г, 300г, 500г у заводській тарі
Гарна чорна ікра осетра за ціною між стерляддю та білугою. Має не середнє зерно 3 мм, чудовий вибір для гарного застілля чи приємного подарунка. Ловиться така риба біля берегів Каспію, Азовського моря, в річці Дунай і досягає повернення 25 - 30 років.
Ми пропонуємо Вам натуральну осетрову ікру, яка вирощена у дикій природі у спеціальних загонах у річці Дунай. Риба харчується тим, що даємо сама природа без підживлення. Такий продукт називають дикою чорною ікрою.
За осетровою рибою звичайно ж дивляться фахівці, перевіряють кожну рибку, щоб вона не хворіла. Але загалом у життєдіяльність самок осетра не втручаються.
Тому чорна ікра і виходить з усіма відтінками смаку і Ви не відрізніть виловлену вона в Каспії або в Азовському морі, лише не великі ознаки вкажуть, риба жила в солоній воді або в персній.
100% натуральна, дикого розмноження та розведення осетрова риба - дає чорну ікру найвищого рівня смаку, тому що виробляється тільки вибійним способом видобутку.
Така чорна ікра має повний офіційний пакет документів для офіційного продажу на території України та також у країни Євросоюзу.
ЗОВНІШНИЙ ВИГЛЯД НАКЛЕЙКИ І БАНКИ МОЖЕ ВІДМІНЮВАТИСЯ, ЦЕ НЕ ВПЛИВЕТЬ НА ЯКІСТЬ НАЙБІЛЬШІ ІКРИ
Чорна ікра порід осетрових.
Виробник: Ікорний будинок.
Сертифікований продукт в Україні.
Сировина для виробництва: осетрова риба віку 25-30 років, вилову Каспійського моря.
Зовнішній вигляд: має особливу, надзвичайно шовковисту текстуру, а її оболонка може бути настільки ніжною, що готова розчинитися в роті при найменшому дотику, ніжні пружні ікринки ідеальної стадії зрілості.
Консистенція: особливою відмінністю цього сорту чорної ікри є те, що для її приготування використовується ікра тільки від риби старше 15 років. У банку фасується ікра тільки від однієї риби, пружні ікринки, зі злегка вологою або сухою поверхнею, відокремлюються одна від іншої.
Колір зерна: від темно-сіро-зеленого до сіро-чорного.
Розмір зерна: середній та великий (2.5мм - 3 мм).
Спосіб отримання ікри: забійна.
Виготовлено: зі свіжої сировини в місці вилову.
Не заморожувалася
Смак: має вишуканий, дуже насичений, чистий, свіжий смак з найлегшою гіркуватістю та легким післясмаком вершків і горіха.
Посол: мінімальна кількість солі (стандарт malosol від 3 до 3,8 % солі).
Термін зберігання: до 9 місяців.
Температура зберігання: від -2°С до -4°С.
Продукт | |
Сорт | Вищий |
Стан | Охолоджене |
Термін зберігання | 10 днів |
Термін придатності | 9 міс |
Тип продукту | Чорна ікра |
Вид продукту | Ікра |
Консервант | Без консервантів |
Вага | 50 г |
Кошерний продукт | |
Нерест | 2022 |
Посол | Малосольний |
Виробник | |
Країна видобутку | Україна |
Країна виробництва | Україна |
Сировина | Ікра осетрова |
Вилов | дикий |
Місце вилову | Дунай |
Риба | Осетр |
Упаковка | |
Тип упаковки | вакуум |
Матеріал упаковки | метал |
Вид упаковки | металева банка |