Ваш кошик порожній!
Ваш кошик порожній!
Вкусная икра, Кошерная! Большое спасибо!..
Икра действительно вкусная, без воды и без пленочки, к продукту притензий нет! Но вот то что отправили через 2 дня, хотя сказали что отправлят в тот-же день! Ну скажите что отправите через 2 дня я бы..
Отличная рыба, не нае.. Доставка на дом есть...
Хочу поделиться своим отзывом на изумительное мясо краба! Качество прямо ОГОНЬ! Я такого только в германии ел, не думал что у нас в Украине есть что-то хотябы похожее! Магазину лично от меня большая б..
Добротная и вкусная, спасибо лемберг! Вначале показалось что развод, думала молоки втюхали, оказалось нет, все натурально! Проверить можно легко, достаете печень из банки в тарелку и рассматриваете! ..
Хорошая черная икра, какогото вау эффекта нет, но твердая 5!..
Икра вкусная, видно что натуральная. Спасибо что не обманули!..
Отличная икра, что-то подобное ел один раз в гостях.... Очень рад что наткнулся на этот магазин, хоть и описание товара тут конечно либо не очем либо его вообще нет... Пришлось по телефону все распра..
купили эту икру в первый раз раньше покупали обычно в супермаркете, разница небо и земля! однозначно лембер а это я так поняла не самая дорогая лучше любой магазинной..
Хорошая за свои деньги икра, один раз поесть нормально ..
Скромний бюджет — ще не привід відмовляти собі в делікатесах, здатних одночасно принести непідробне задоволення і користь організму. Пропонуємо побалувати себе та близьких, а заразом внести різноманітність у меню, та купити ікру частинкової риби за вигідними цінами на нашому сайті. Вона чудово впишеться щоденний раціон, і буде гідно виглядати на святковому столі. Якщо вам потрібна якісна ікра з доставкою, станьте нашим постійним клієнтом, і регулярно замовляйте добірні продукти на привабливих умовах. Вибирайте в нашому каталозі все, що вам до вподоби, та оформлюйте онлайн заявку у зручний час.
Вам трохи набридли традиційні чорна та червона ікра? Хочете продегустувати щось нове та незвичайне? В асортименті ікорного будинку Лемберг представлена відмінна часткова ікра, купити яку можна зовсім недорого. Її ціна буде на порядок нижча за чорну ікру, а ніжний смак приємно порадує. Настійно рекомендують включати її до дитячого раціону, зважаючи на високу поживну цінність і великий вміст білка.
Ікра частинкових риб видобувається як в умовах дикого вилову, так і у фермерських господарствах. Найпопулярнішою представницею сімейства часткових є щука, ікра якої дрібна, золотисто-жовта, із щільною оболонкою. Слідом за нею йде морський їжак, а замикає трійку лідерів добре знайомий жителям нашої країни бичок, вилов якого йде всім Азовським узбережжям.
Ціна ікри частинкових риб з доставкою залишається цілком доступною для всіх покупців. Вона залежить від сорту ікри, місця вилову риб та технологічної обробки.
На нашому сайті ви зможете постійно замовляти оптом та в роздріб свіжоморожену та слабосолену ікру частинкових риб на вигідних умовах, отримавши гарантії високої якості.
Приготування ікри часткової проводиться з ястиків. Посол у неї сухий. Винятково ікру щуки роблять пробійною, тобто ікринки звільняють від плівок ястика і просолюють.
Частикова ікра не така цінна як породи осетрових та лососевих риб, але завдяки своїм корисним властивостям вона не поступається риб'ячому м'ясу. У кулінарії такий рибний продукт користується у вмілого кухаря попитом, оскільки приготовані страви мають приголомшливий смак.
У промисловому масштабі її протирають через гуркітки (сита), потім засолюють. Таке приготування називається пробійним.
Ястичним способом готують судкову ікру – галаган.
Ікра вобли та ляща так само ястична називається тарамою.
Біла ікра з'являється на світ із тріскових, сигових та оселедцевих риб. До цієї ікри відноситься короп, сазан, судак, щука, сиг, < strong>мінтай, вобла, оселедець.
На питання, чому цю ікру називають частинковою, відповідь проста. Її ловлять дрібноячійною мережею, на відміну від лову осетра великоячейної.
Ікру частинкових розподіляють на дрібночастинну (чехонь, карась) і крпночастинну (судак, сом, сазан, щука).
В'яленим способом готують лобану ікру - велика кефалева риба. Спочатку ікру солять у ястиках, а потім пров'ялюють і покривають парафіном.
Однією з найкращих гастрономічних продуктів є в'ялена лобання ікра з особливим гострим смаком.
Виділеною ікрою є зерниста щуча, яку вважають найсмачнішою з усіх порід ікри. Вона корисна, багата на легкозасвоювані білки, мінеральні речовини, лецитин, збагачена жирами і кислотами.
Ікра щуки в ранні часи вважалася делікатесом царів. За Івана Грозного щуча ікра цінувалася більше не жила лососева чи чорна. При правильному посоле вона набирає бурштиновий колір і розсипчастість. Щуча ікра має кращий смак ніж червона та чорна. Класика кулінарії – це млинці з білою ікрою.
Ікра біла – не зовсім біла, колір змінюється залежно від риби. Пінагораікра – світло – рожева, мінтай, короп, щукасвітло – жовта. Поєднує білу ікру розмір ікринок, а ось смак і післясмак буде у неї різний, так само як і колір.