Пн. - Пт. 9:00 - 20:00
Сб. - Нд. Вихідний

Ваш кошик порожній!

Часткова ікра

Показати
Сортувати:
Фільтр товарів
0
Введіть два або більше слів для більш точного результату
3
0
0
0
0
0
0
0
1
1
1
1
1
3
3
2
1
1
2
1
3
2
1
2
3
2
1
1
1
1
2
1
2
2
2
Категорії
Останні відгуки
Виберіть підкатегорію
0
Сьогодні море та сонце для багатьох не доступні через коронавірус та заповнити організм вітамінами т..
In stock
1000.00 грн
0
Свіжа ікра щуки не пастеризована у скляній банці без консервантів та пастеризації. Суха та велика, к..
In stock
825.00 грн
0
Не дорога ікра щуки у склі 112г – заводська + пастеризована. Купити смачну та корисну ікру щуччю яка..
In stock
300.00 грн
Часткова ікра

Скромний бюджет — ще не привід відмовляти собі в делікатесах, здатних одночасно принести непідробне задоволення і користь організму. Пропонуємо побалувати себе та близьких, а заразом внести різноманітність у меню, та купити ікру частинкової риби за вигідними цінами на нашому сайті. Вона чудово впишеться щоденний раціон, і буде гідно виглядати на святковому столі. Якщо вам потрібна якісна ікра з доставкою, станьте нашим постійним клієнтом, і регулярно замовляйте добірні продукти на привабливих умовах. Вибирайте в нашому каталозі все, що вам до вподоби, та оформлюйте онлайн заявку у зручний час.

ІКРА ПОРІД ЧАСТИКОВИХ РИБ LEMBERG – МОРЕПРОДУТИ LEMBERG З НІМЕЧЧИНИ

Вам трохи набридли традиційні чорна та червона ікра? Хочете продегустувати щось нове та незвичайне? В асортименті ікорного будинку Лемберг представлена ​​відмінна часткова ікра, купити яку можна зовсім недорого. Її ціна буде на порядок нижча за чорну ікру, а ніжний смак приємно порадує. Настійно рекомендують включати її до дитячого раціону, зважаючи на високу поживну цінність і великий вміст білка.

Корисна інформація про продукцію

Ікра частинкових риб видобувається як в умовах дикого вилову, так і у фермерських господарствах. Найпопулярнішою представницею сімейства часткових є щука, ікра якої дрібна, золотисто-жовта, із щільною оболонкою. Слідом за нею йде морський їжак, а замикає трійку лідерів добре знайомий жителям нашої країни бичок, вилов якого йде всім Азовським узбережжям.

Ціна ікри частинкових риб з доставкою залишається цілком доступною для всіх покупців. Вона залежить від сорту ікри, місця вилову риб та технологічної обробки.

На нашому сайті ви зможете постійно замовляти оптом та в роздріб свіжоморожену та слабосолену ікру частинкових риб на вигідних умовах, отримавши гарантії високої якості.

ПРО БІЛУ ЧАСТИКОВУ ІКРУ ЛЕМБЕРГ

Приготування ікри часткової проводиться з ястиків. Посол у неї сухий. Винятково ікру щуки роблять пробійною, тобто ікринки звільняють від плівок ястика і просолюють.

Частикова ікра не така цінна як породи осетрових та лососевих риб, але завдяки своїм корисним властивостям вона не поступається риб'ячому м'ясу. У кулінарії такий рибний продукт користується у вмілого кухаря попитом, оскільки приготовані страви мають приголомшливий смак.

У промисловому масштабі її протирають через гуркітки (сита), потім засолюють. Таке приготування називається пробійним.

Ястичним способом готують судкову ікру – галаган.

Ікра вобли та ляща так само ястична називається тарамою.

Біла ікра з'являється на світ із тріскових, сигових та оселедцевих риб. До цієї ікри відноситься короп, сазан, судак, щука, сиг, < strong>мінтай, вобла, оселедець.

На питання, чому цю ікру називають частинковою, відповідь проста. Її ловлять дрібноячійною мережею, на відміну від лову осетра великоячейної.

Ікру частинкових розподіляють на дрібночастинну (чехонь, карась) і крпночастинну (судак, сом, сазан, щука).

В'яленим способом готують лобану ікру - велика кефалева риба. Спочатку ікру солять у ястиках, а потім пров'ялюють і покривають парафіном.

Однією з найкращих гастрономічних продуктів є в'ялена лобання ікра з особливим гострим смаком.

Виділеною ікрою є зерниста щуча, яку вважають найсмачнішою з усіх порід ікри. Вона корисна, багата на легкозасвоювані білки, мінеральні речовини, лецитин, збагачена жирами і кислотами.

Ікра щуки в ранні часи вважалася делікатесом царів. За Івана Грозного щуча ікра цінувалася більше не жила лососева чи чорна. При правильному посоле вона набирає бурштиновий колір і розсипчастість. Щуча ікра має кращий смак ніж червона та чорна. Класика кулінарії – це млинці з білою ікрою.

Ікра біла – не зовсім біла, колір змінюється залежно від риби. Пінагораікра – світло – рожева, мінтай, короп, щукасвітло – жовта. Поєднує білу ікру розмір ікринок, а ось смак і післясмак буде у неї різний, так само як і колір.