Пн. - Пт. 9:00 - 20:00
Сб. - Нд. Вихідний

Ваш кошик порожній!

Чорна ікра

Показати
Сортувати:
Фільтр товарів
0
Введіть два або більше слів для більш точного результату
10
2
2
0
0
0
1
1
2
2
2
8
1
8
1
5
3
7
5
4
8
4
8
5
12
2
7
1
7
10
10
5
1
1
1
2
2
1
4
7
4
6
11
4
9
12
9
11
12
9
12
Категорії
Останні відгуки
Виберіть підкатегорію
0
Справжня ікра дикої севрюги морського вилову. Неповторні сірого відливу ікринки не сплутаєш з жодної..
In stock
600.00 грн
0
Ікра стерляді - має особливий аромат і післясмак, не схожий на інші породи осетрових риб. Дрібні ікр..
In stock
800.00 грн
0
Гарна ікра стерляді - забійного способу отримання завойовує дедалі більше шанувальників. Такий проду..
In stock
950.00 грн
1
Гарна чорна ікра осетра за ціною між стерляддю та білугою. Має не середнє зерно 3 мм, чудовий вибір ..
In stock
1050.00 грн
0
Купити велику банку осетрової чорної ікри осетрову 300 грам у скляній упаковці дикого вилову морську..
In stock
7950.00 грн
1
Такі ласощі як чорна ікра стерляді рекомендується вживати для власного задоволення і здоров'я. Корис..
In stock
700.00 грн
0
Неповторний смак та висока якість осетрової ікри чорної - подарує весь букет забійної та дикої риби ..
In stock
5880.00 грн
0
Дорога, але смачна та корисна чорна ікра породи адріатичний осетр. Відмінності від білужої ікри прак..
In stock
1200.00 грн
0
Дорога, але смачна та корисна чорна ікра породи білуга. Велике зерно з виділеним вічком та горіховим..
In stock
1600.00 грн
0
Натуральна осетрова ікра вищого ґатунку у великій металевій банці під гумку. Справжня якість дикої ч..
In stock
11760.00 грн
Ікра бестера осетрова чорна смак як у дикої риби + забій Акватір 10г, 20г, 28г, 50г, 100г у склі та металі - заводська упаковка Ікра бестера осетрова чорна смак як у дикої риби + забій Акватір 10г, 20г, 28г, 50г, 100г у склі та металі - заводська упаковка
0
Бестер ікра порід осетрових риб. Смачні великого розміру ікринки забійного видобутку подарують справ..
Немає в наявності
0.00 грн
Ікра стерляді Акватир - гідна якість вибійної чорної ікри у склі та металі 10г, 20г, 28г, 50г, 100г Ікра стерляді Акватир - гідна якість вибійної чорної ікри у склі та металі 10г, 20г, 28г, 50г, 100г
0
Чорна ікра стерляді купити від 10 г до 100 г у склі або металі без консервантів - Ви отримаєте весь ..
Немає в наявності
0.00 грн
Чорна ікра

Якщо ви знаходитесь у пошуку добірних делікатесів, ви потрапили за потрібною адресою! Вітаємо всіх, кому потрібна свіжа та смачна чорна ікра за справедливими цінами. І пропонуємо отримати максимальну вигоду, ставши постійним клієнтом ікорного дому Lemberg.
У нас ви зможете знайти корисні поради щодо підбору, детальні фото та опис усіх товарів. А також купити чорну ікру, що поставляється найкращими виробниками, оптом і в роздріб, оформивши заявку в режимі онлайн, за привабливою вартістю. І отримати сертифіковану продукцію в стислий термін, з доставкою до вашого міста.

КУПИТИ ЧОРНУ ІКРУ ЛЕМБЕРГ - ОСЕТРОВА ІКРА LEMBERG ПРЕМІУМ СОРТУ З НІМЕЧЧИНИ

Хочете побалувати свою сім'ю чи компанію друзів справжнім делікатесом, який високо цінується? Таким продуктом стане добірна чорна ікра, придбати яку за прийнятними цінами можна на нашому сайті. Це не тільки ексклюзивна закуска, що викликає захоплення справжніми поціновувачами, але й джерело рідкісних вітамінів і мінералів (йоду, калію, кальцію, заліза тощо).

Пропонуємо купити чорну ікру в Україні з гарантією якості від найкращих виробників. Така продукція успішно пройшла сертифікацію і повністю відповідає європейським стандартам. А також має привабливий зовнішній вигляд та відмінні смакові якості, що практично не містить консервантів.

Від чого залежить вартість?

Ціна чорної ікри залежить від:

  • Спосіб та місця вилову.
  • Сорти риби (стерлядь, севрюга тощо).
  • Спосіб приготування (засолювання в ястиках, пастеризація).

Найвідомішою та найдорожчою є осетрова та білужа. Натомість ікру бестера можна придбати для дегустації у мініатюрній упаковці зовсім недорого.

Найбільше цінується паюсна ікра вищого ґатунку. У ній практично немає вологи, а термін зберігання досить великий. Якщо ви шукаєте гідну альтернативу їй, рекомендуємо спробувати вибійну ікру, здобуту з риб свіжого вилову.

ВСЕ ПРО ВИДИ ОСЕТРОВОЇ ІКРИ ЧОРНОГО ВИРОБНИЦТВА ЛЕМБЕРГ НІМЕЧЧИНА

Розглянемо різницю порід осетрових: севрюги, стерляді, осетра, персидського, амурського, шипа та білуги. Які переваги та недоліки дикого вилову та аквакультури. Виділимо основні параметри, зіставити за якими можна ці два види вилову та способу видобутку (дійний і вибійний), перш ніж ухвалити рішення купити дорогий делікатес.

Квоти на промисловий офіційний видобуток ікри порід осетрових риб з Каспію біля берегів Ірану, офіційний видобуток осетра дозволено і на сьогоднішній день є лідером у вилові та виробництві дикого осетра у світі.

Іранський осетровий продукт повністю легальний і надходить у продаж від виробника. Цю ікру можна провозити безперешкодно за кордон до 250 грамів на людину в заводській тарі. Якість такої ікри буде безумовно заявлена ​​стандартами.

Чорну ікру можна купити, в основному, вирощену на осетрових фермах – аквакультура. Різноманітність видів всіх порід осетрової ікри, а так само різне приготування та посол дають покупцеві можливість вибрати продукт за своєю кишенею та смаком.

У Бельгійської осетрової ікри рецепт приготування універсальний і простий, якість сировини завжди залишається однаковою. Дотримання технологій та санітарних норм, екологічно чисті води, якісний корм для риби, цілодобовий контроль рибників, технологів та ветеринарів дає приголомшливий смак та чудовий зовнішній вигляд зерна.

І так поговоримо про смакові якості аквакультури та дикого вилову осетру.

На сьогоднішній день можна лише позаздрити тим, хто пам'ятає смак… Жителі прикаспійських держав та гурмани скажуть, що смакові якості аквакультури поступаються дикій ікрі. Твердження буде правомірним, якщо ми порівняємо пастеризовану ікру, вирощену на фермі, з не пастеризованою Каспійською ікрою. Ікра дикого осетра має більш йодистий, насичений смак, який стане менш вираженим після пастеризації.

Відмінність смакових якостей дикої осетрової ікри від аквакультури це міф. Більшість ферм розводять ленського, адріатичного, осетра севрюгу, стерлядь і білугу, які виловлені з Каспійського моря ще до заборони вилову. Смак ікри виробника залежить від умов утримання риби та корму. Ну і один із найважливіших моментів – це рецепт приготування.

Чорна осетрова ікра – це джерело корисних властивостей. Однак після посолу та пастеризації ікра втрачає деякі корисні властивості, але за ступенем позитивного впливу на наш організм залишається найкориснішою.

У нашому асортименті, Ви знайдете осетрову ікру за корисними властивостями схожу на необроблену ікру. У ній міститься тільки ікра, сіль та жодних консервантів.

Не стоїть забувати про те, що чорна ікра, навіть аквакультурного розведення є делікатесом і це говорить про дорогий продукт харчування.

Поговоримо про види осетрової ікри чорної.

Цікаво, що на вигляд по-справжньому чорна ікра не повністю чорного кольору. І для замітки, що зерно світліше, тим ікра цінніша. Різновиди відрізняються хімічним складом, розміром, пружністю або міцністю оболонки, забарвленням ікринок та смаку.

Всі види осетрових мають своє особливе місце в ікорному світі та свою ціну. Вартість пояснюється рідкістю чи численністю особини.

Перше місце займає ікра білуги. Розмір зерна досягає 3.5 мм, тонка оболонка, колір від світло-сірого до майже білого. Чим світліша білуга тим вона більше цінується у гурманів. Смак тонкого аромату моря. Наближені до цієї ікри: перський і білий осетр, основна відмінність - колір і розмір зерна.

Друге місце це звичайно ж осетр. Навіть якщо сама риба молода, у неї будуть великі ікринки темно-золотистого відтінку. Коли осетр досягає віку 15 років, колір зерна змінюється на світло - бурштиновий і набуває тонкого морського запаху і горіхово-вершкового післясмаку.

Третє місце севрюга ікра або просто севрюга. ЇЇ ікра вважається однією з найсмачніших. Невеликі, акуратні ікринки сіро-чорного кольору з неповторним ніжним смаком викликають захоплення будь-якого поціновувача морських делікатесів.

Ну і останнє місце посідає ікра стерляді. Має найдрібніші ікринки темно – сірого кольору з тонким характерним смаком.

Спосіб приготування осетрової ікри: зерниста пастеризована, з додаванням консерванта і паюсна.

Ікру зернисту добувають із зерна відповідної зрілості, з пружними і міцними икринками, однаковими за величиною та кольором. Зерниста ікра розподіляється на сорт: вищий (преміум, імперіал), перший та другий. Поділ ікри на сорти прямо залежить від розміру ікринки, однорідності забарвлення, консистенції, запаху, смаку і вмісту солі.